More

    POSLEDNJE OBJAVE

    MiLOŠ MITROVSKI: “Nije zbogom laka reč”

    Talentovani Miloš Mitrovski, pijanista i kantautor zabavne muzike, nedavno je objavio novu pesmu “Nije zbogom laka reč”

    Kako često ističe, muzika dolazi sama od sebe, a tekst se rađa iz ljubavi, tako je bilo i ovoga puta, kada je nastala pesma “Nije zbogom laka reč”

    Miloš Mitrovski je rođen 1. jula 1990. god. u Boru, gradu na istoku zemlje. Prvi kontakt sa nekim muzičkim instrumentom je imao, kako kaže, samo sa 2 godine i tada je, po rečima roditelja, bio fasciniran običnom malom klavijaturom. Nekoliko godina kasnije je uspevao da reprodukuje muziku na maloj harmonici, oslanjajući se samo na sluh.

    Kasnije, kako je vreme prolazilo, Miloš je pokazivao sve veći talenat i interesovanje za muziku. Utvrđen mu je apsolutni sluh, a obrazovanje mu je pomoglo da taj svoj talenat upotpuni znanjem. 

    2012. godine objavio je 8 pesama, 2013. jos 3 pesme. Iste godine je učestvovao na festivalu “Stari grad” u Novom Pazaru. Imao je televizijska i radijska gostovanja. Nazvali su ga sprskim Oliverom Dragojevićem. U leto 2013. je nastupao na crnogorskom primorju promovišući svoje pesme, a 2014. god. ponovo je nastupio na festivalu “Stari grad” u Novom Pazaru. 

    Album “Biću tu” sa 8 kompozicija objavljuje u julu 2018. godine a na pesama je radio skoro 3 godine. Sve pesme na ovom, kao i prethodnom albumu, su autobiografske i govore o njegovim ličnim ljubavnim svedočanstvima.

    Nakon kraće pauze vratio se sjajnom pesmom “Nije zbogom laka reč”

    STAGE.RS

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Latest Posts