More

    POSLEDNJE OBJAVE

    KAD POLUDIMO: Grupa “Regina” sa Filharmonijom poklonila Beogradu nezaboravnu noć

    GRUPA “Regina” sinoć je održala veliki koncert u MTS dvorani, u okviru svoje turneje pod nazivom “Kad poludimo”.

    Pored pevača i frontmena grupe Aleksandra Čovića Ace i kompletnog sastava, bila je Filharmonija, gde su izveli sve najlepše pesme.

    Nezaboravni hitovi “Regine” uz pratnju Filharmonije pevali su se i sa specijalnim gostima koji su se smenjivali na sceni pored Ace i ostatka “Regine”

    Reginini fanovi su svoju omiljenu muzičku grupu nagrađivali ovacijama

    – Ovaj koncert je bio nešto posebno u našim životima i karijeri. Prvi put smo svirali u Beogradu sa orkestrom. Sve te stare i novije pesme koje naša publika voli sada smo izveli na jedan malo drugačiji način. Početkom jula smo svirali u ovoj postavi u Sarajevu sa Sarajevskom Filharmonijom i mogu reći da je bilo sjajno. Verovao i znao sam da će u Beogradu biti još bolje, tako je i bilo – rekao je Aca za “Novosti”.

    – Drago mi je da je ovakav koncert video i Beograd, kao što je bilo u Sarajevu. Meni se prvi put želja za tim rodila 2009. godine, kada smo sa pesmom “Bistra voda” predstavljali Bosnu i Hercegovinu na Evroviziji. Tada smo imali potrebu, a i sreću, da snimamo sa velikim orkestrom i tada sam prvi put i čuo kako moja pesma zvuči kada se peva sa velikim orkestrom, tako je bilo i večeras u MTS dvorani – završava frontmen “Regine” za “Novosti”

    STAGE.RS / https://www.novosti.rs/scena/poznati/1295923/regina-grupa-regina-aca-regina-koncert-intervju

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Latest Posts