More

    POSLEDNJE OBJAVE

    Nemanja Kovačević: “Čekanja me opuštaju, čak i kafa na aerodromu ima bolji ukus”

    Nemanja Kovačević stilista i voditelj emisije “Chit Chat” koja se emituje na Hype tv, za naš portal otkriva da je sanjar, hedonista, koji voli more i sve što je vezano za lepo, što je i karakteristika njegovog horoskopskog znaka. Bik u podznaku Lav. Za sebe kaže da voli da bude primećen, ali stidljivost i crveni obrazi su i dalje prisutni kada ga neko pohvali.

    Prijatelji kažu da je lojalan i duhovit, a ono što ga nervira, svakako su bahatost, nekultura i neprofesionalizam.

    Ljubav prema medijima

    Ljubav prema medijima datira još od detinjstva, sećam se da sam kao dete voleo da budem voditelj na predstavama koje smo pravili, zatim tu su bile dramske sekcije i sve što je vezano za javni posao. Često sam se javljao u programe uživo na radio stanicama, da bih čuo kako moj glas izgleda.Tako da bih se složio da ono u šta čvrsto veruješ može da se ostvari. Evo ja sam čist primer.

    Ali, da bi se snovi ostvarili morate da zavrnete rukave, da budete uporni, da prihvatite odbijanja, da vas ona ne zaustave na tom putu. Veliku zahvalnost dugujem Saši Mirkoviću, iz Hype production – a, koji veruje u mene, kada je posao iza i ispred kamera. Od njega se zaista mnogo može naučiti, čovek koji jako ceni trud i rad.

    Zato se mogu pohvaliti da radim zaista u zdravom timu mladih i kreativnih ljudi, prepunih ideja i dobrog raspoloženja. Uredništvo  Hype tv na čelu sa Marinom Kotevski i Jovanom Šibalić zaista ima razumevanja za sve, ali vole da se ciljevi ispune.

    Moda ili novinarstvo

    Uf…teško pitanje, nekako modu žvim i to je moja strast… Ja sam moda! (smeh). Posao stiliste koliko god delovao glamurozno, nije ni malo lak… jer ste u konstanoj akciji. Teglite sve te stvari, fiitinzi, dok ne dobijete finalni product, a onda kad prodje sve, opet sve ispocetka. To je začarani krug…. Sa druge strane, voditeljstvo je nešto što me ispunjava. Kontakt sa ljudima, interesante priče, situacije, neka nova prijateljstva….Emisija Chit Chat je zaista moje mezimče i celog sebe dajem kada je taj projekat u pitanju.

    Šta je najteže u tvom poslu, a šta te izbaci iz takta?

    Nema najlakše, najteže, sve je ugao iz koga posmatrate. Konkretno za goste koji su mi bili u Chit Chat-u i za koje sam mislio da neću lako doći do njih, oni su na prvi poziv pristajali. Ja sve to gledam kao sastavni deo posla, važim za jako upornog i kada nešto zacrtam, to i ostvarim. Nekada me to umori, ali ne odustajem. Iz takta me jedino može izbaciti neprofesionalizam. Sve ostalo sa lakoćom podnosim.

    Pripreme za svakog gosta Chit Chat-a traju isto, danima preslušavam intervjue, čitam članke, informisem se. Nikada nepripremljen ne ulazim na snimanje, jer smatram da je to nekulturno prema gostu.

    Moram da budem pripremljen i dobro potkovan kada je reč o sagovorniku.

    Neprijatnih situacija zaista nije bilo, jedini blam, ako se može tako nazvati, bio je nedavno, kada smo se Ana Bebic i ja dogovorili za intervju, zima uveliko počela, grad je bio zavejan, mojom greškom Ana je otišla udrugi deo grada, jer joj nisam poslao dobru lokaciju. Ali sve se dobro završilo, napravili smo sjajan intervju. I sada mi je neprijatno kada se setim. Ana oprosti mi (smeh).

    Da nisi ovo što jesi, koje zanimanje bi odabrao?

    Da nisam ovo što sam sada, sigurno bih bio deo neke avio kompanije. Zaista me zanima sve o avionima, volim da gledam emisije koje su posvećene vazdušnom saobracaju. I kada putujem volim aerodrome, čekanja me opušatju i ceo taj proces do poletanja, meni je jako zabavan.Čak i kafa na aerodromu ima bolji ukus.

    STAGE.RS

    Foto:Privatna arhiva

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Latest Posts