More

  POSLEDNJE OBJAVE

  RADE ŠERBEDŽIJA DIREKTNO IZ ZRENJANINA!

  KONCERT proslavljenog glumca, pesnika i muzičara Radeta Šerbedžije održan je u nedelju, 28. novembra u 20 časova, u Kulturnom centru u Zrenjaninu, uz pratnju benda Zapadni kolodvor.

  Promocija albuma “Ne okreći se, sine”, u gradu koji voli i u kojem ga, kako je sam rekao, baš dugo nije bilo, nije mogla da prođe bez spomena panonskog derana Balaševića, rodne Like i Slavonije, kroz koju vidi Vojvodinu, Arsena i Montena, pozdrava DŽoniju Štuliću u Holandiji, ali i svim prijateljima kojih ima puno i nosi ih u srcu.

  Proslavljeni umetnik, koji dugo nije bi u Zrenjaninu, publici je predstavio pesme sa novog studijskog albuma Ne okreći se sine, kao i starije, legendarne pesme, Imam pjesmu za tebe, Meni se dušo od tebe ne rastaje,  Barbara, Ne daj se Ines…

  – Lepo je bilo, kao i uvek, ovde i Zrenjaninu, prvi put sam na sceni u Kulturnom centru, nakon nekoliko koncerata u teatru, prijala su mi draga lica u publici – rekao je neposredno nakon koncerta, koji je završio neizbežnom “Ne daj se, Ines”, nadahnuti, inspirisani Rade Šerbedžija.

  Pogledajte video:

  STAGE.RS

  Foto: Sanja Vajdić

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Latest Posts