More

    POSLEDNJE OBJAVE

    Obeležena decenija postojanja manifestacije “Dama i džentlmen godine” In memoriam njenom tvorcu Dejanu Pantiću

    Obeležena je decenija postojanja sedamnaestom ceremonijom dodele priznanja istaknutim ženama i muškarcima sa prostora Balkana pod nazivom Dama i džentlmen godine 2023. koja je nedavno održana u Hotelu Mona Plaza u Beogradu.

    Kao prethodnih godina događaj je obeležio glamur, pozitivna energija,  ali i emocije koje prisutni nisu mogli sakriti. Svima je nedostajao tvorac i producent manifestacije Dejan Pantić, koji je nažalost preminuo ove godine. Jubilej je In memoriam njemu, a Klub Dama i džentlmena u znak ljubavi i zahvalnosti, dodelio mu je priznanje “Večiti džentlmen”, koje je preuzela njegova sestra Marijana Pantić za koju je ovo bio jako emotivan i težak trenutak.

    Još jedna jedinstvena nagrada “Dama veka” dodeljena je divi srpskog glumišta Svetlani Ceci Bojković, koja je prijatno iznenađena jer nije očekivala da će biti ustanovljena takva titula s obzirom da je reč o godišnjoj dodeli priznanja.

    Povodom jubileja ustanovljena su i decenijska priznanja. Prvi u nizu nagradu je dobio Bogoljub Karić, čiji najavni film su prisutni sa velikom pažnjom pratili i nagradili velikim aplauzom, ali još veće oduševljenje usledilo je kada su on i supruga Milanka dobili specijalno priznanje za očuvanje braka i porodičnih vrednosti. Da se uvek trude da budu na okupu pokazali su i sada dolaskom skoro svih članova njihove porodice. Dobitnici decenijske nagrade su i maestralni Dragan Petrović Pele uz koga je ovo posebno veče bila supruga Olga Odanović, takođe istaknuta glumica, legenda novinarstva Vanja Bulić i ministar Nikola Selaković koga je za ovo priznanje nominovao Savez boračkih organizacija “Zajednica veterana Srbije”.

    Za “Dame decenije” proglašene su: Jelena Bačić Alimpić, Ljubica Komlenić, Leontina Vukomanović, Suzana Mančić, Livia Biro, Laura Ciuhu, Biljana Glavatović i Radmila Tonković.

    Za svoj rad, doprinos i stvaralaštvo u različitim oblastima delovanja nagradu “Džentlmen godine” dobili su: Milan Marić, Saša Plećević (Dr Feelgood), Saša Pejić, Nenad Pagonis, Slobodan Jeremić, Milan Gromilić, Nenad Milenković, a nagradu “Dama godine” : Jelena Buha, Dr Gorica Dačevska, Ankica Utornik Orčić, Mira i Božica Cvetković, Livia Boni i Nevena Božović koja je sve zasenila svojom lepotom.

    Da je ovo veče bilo posebno govori i činjenica da su večeru pripremali vrhunski šefovi Dalibor Kimčetić, Zdravko Štrbac, Miloš Savić, Bojana Bukvić na čelu sa Ljubicom Komlenić, internacionalnim šefom i sudijom, brend menadžerom “Chefs for life”. Umetnički program na temu filma režirao je naš najbolji umetnik Milan Gromilić, koji je u toku programa iznenađen priznanjem.

    Popularni pop pevač Bojan Marović i operski pevač iz Slovenie Damiano Roi ukrstili su glasove u izvođenju velikog svetskog hita  “Perfect Symphony”. U programu su učestvovali i vitezovi “Beli orlovi” koji su u saradnji sa Akademijom Purity dočarali temu planetarno popularne serije “Igra prestola” koja je bila jedna od omiljenih Dejanu.

    Javne ličnosti koje su prethodnih godina bile laureati ili rado prisustvuju događaju odazvale su se i ove godine: Marina i Marija Gobović, Natalija i Sani Trik fx, Bata Spasojević, Simonida Milojković, Danijela Boračeva, Drina Pešić, Irena Atanasković, Jellena, Princ i dr.

    STAGE.RS

    1 COMMENT

    1. Iskrene čestitke na ovako posebnom događaju!
      Izbor ličnosti govori o značaju ove manifestacije i daje nadu u bolje sutra.
      VELIKO BRAVO LJUDI!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Latest Posts