More

    POSLEDNJE OBJAVE

    ČOLA U KOTORU, A KONSTRAKTA UZ DŽIBONIJA U BUDVI: Najglamurozniji doček Nove godine biće organizovan na trgovima u crnogorskim gradovima

    DO Nove godine ostalo je malo više od dva meseca, ali je već sada izvesno da će najbolji doček 2023. biti upriličen u Crnoj Gori, gde će pevati najveće zvezde Srbije i regiona.

    Tako će najglamurozniji doček na ovom delu Jadrana biti organizovan u Budvi, gde će 31. decembra atmosferu najpre 90-minutnim nastupom zagrejati beogradska umetnica Ana Đurić Konstrakta, fenomen ovogodišnjeg “Evrosonga”, posle koje je planiran nastup najtraženijeg bosanskohercegovačkog benda “Dubioza kolektiva”, da bi pola sata pre ponoći na binu izašao Zlatan Stipišić DŽiboni, koji će Budvane i njihove goste uvesti u 2023.

    Ni za reprizu neće biti ništa manje veselije. Publika će kod zidina Starog grada moći da uživa 1. januara u koncertima naše mlade pop zvezde Sare Jo, zatim treperke Senidah i najveće pop zvezde BiH Dina Merlina. Novogodišnji program Opštinu Budva koštaće, kako se šuška, oko pola miliona evra.

    Legenda jugoslovenske i srpske zabavne muzike Zdravko Čolić za doček će sa pratećim bendom 31. decembra nastupiti na glavnom trgu u Kotoru, posle predgrupe, lokalnog ansambla “Toć” (toć – crnogorski izraz za onaj najlepši deo jela u koji svi volimo da umočimo hleb, ali, takođe, i novi bokeški izraz za fenomenalan provod). Podsetimo, Čola je trebalo u Kotoru da nastupi još prošle Nove godine, baš kao i DŽiboni u Budvi, ali su tada sva okupljanja, pa i novogodišnji koncerti u Crnoj Gori otkazani zbog pandemije korone. Kotor je do sada bio poznat po rokerskim dočecima Nove godine, a sada će prvi put ugostiti najveću pop zvezdu na Balkanu.

    Folk pevač Saša Matić ugovorio je novogodišnju tezgu u Beču, njegov kolega, nekadašnji kralj splavova Aca Lukas 31. decembra nastupaće u beogradskom hotelu “Kraun plaza”, Aco Pejović pevaće u Hali 5 Beogradskog sajma, dok će Milica Todorović u 2023. godinu ući sa gostima jednog kluba u Štutgartu.

     

    SEVERINA U RODNOM SPLITU

    HRVATSKA pop pevačica Severina Vučković 31. decembra zabavljaće svoje sugrađane u rodnom Splitu. To je potvrdio estradni menadžer iz tog grada Ivan Bubalo:

    – Pevaće Severina! Mislim da će autobusi stizati iz svih krajeva Dalmacije i Hercegovine. Biće to najmasovniji doček u Splitu u poslednjih 10 godina.

    STAGE.RS/www.novosti.rs

    FOTO:A. Kerekeš

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Latest Posts