More

  POSLEDNJE OBJAVE

  TO SU LAŽI: Saša Popović o Nedinoj priči kako su se zabavljali

  SAŠA Popović odgovarao je na pitanja novinara na snimanju nove epizode emisije “Zvezde Granda”, te se osvrnuo na autobiografiju Nede Ukraden, koja tvrdi da je pevačica Lepa Brena bila ljubomorna na nju i njenu vezu sa Popovićem.

  – Video sam da me spominje u knjizi, šta da kažem, nije baš tako kako je napisala. Nije baš tako – rekao je Saša Popović na početku razgovora.

   Kao prvo, ja mislim da bih mogao da napišem knjigu koja bi mogla da obori sve ove knjige sa estrade. Ne znam da li bi postojala ikada prodavanija knjiga u ovoj državi. Ali, da iznosim intimu šta mi se dešavalo u javnosti pre Suzane, kada sa kim i kako, nije o-kej. Ne bih se time bavio. Ali ok, svako ima svoje želje. Ono što je napisala je napisala, ali to nije baš tačno – rekao je on.

  Na pitanje da li je istina da je Lepa Brena bila ljubomorna na Nedu Ukraden i njenu vezu sa Popovićem, on je odgovorio – ne.

   Brena je u to vreme bila najveća, to je bila devedeseta godina, te godine smo imali velike koncerte u Bugarskoj, 100 hiljada ljudi, itd. To je bio vrhunac naše popularnosti, ko bi mogao Brenu da zameni? Neda je isto bila popularna, da, ali da je bilo ljubomore, nije. Svako je radio svoj posao – rekao je Popović u kameru “Estrade Bum”.

  STAGE.RS

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Latest Posts