More

    POSLEDNJE OBJAVE

    ISPOVEST HALIDA BEŠLIĆA! Nakon operacije srca, pevač otvoreno pričao o svemu

    Pevač Halid Bešlić nedavno je zbog zdravstvenih problema završio u bolnici gde su mu operisali srce, a on je sada u prvoj ispovesti nakon intervencije progovorio o svemu.

    Kako je Halid izjavio, stavili su mu dva stenta i sada se oseća odlično.

    – Stavili su mi dva stenta. Dobro je, hvala Bogu, odlično je. Sve će to biti kako treba. Odlično se osećam, da kucnem u drvo. Jedino što sada te tablete moram da pijem redovno, to je ta disciplina koje se moram pridržavati – rekao je Bešlić, pa dodao:

    – Znao sam da sam u dobrim rukama. A drugo, nisam ni znao šta mi je bilo. Nisam mogao da hodam, nisam mogao da se krećem. Zvao sam doktora Kacilu da mu se požalim, a on me je pravo od kuće poslao u bolnicu. Kako sam svratio da vidimo šta je, tako sam se našao na stolu. Bilo je to stresno – ispričao je Halid.

    Intervenciju su mu započeli jutro nakon što je primljen u bolnicu, a pevač kaže da je tokom tog procesa bio budan i da je pratio sve na ekranu šta mu rade. Ipak, priznao je da ga je bolelo.

    Halid se veoma brzo oporavio i već se vratio poslu.

    – Odsvirao sam jedan koncert nakon toga. Nisam baš kao nov, ali sam blizu toga. “Renovirao” sam se – kroz smeh je zaključio Halid Bešlić za Informer.

    Da podsetimio, Halid Bešlić , teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 10. marta 2009. godine, u mestu Kobilja Glava, na putu između Vogošće i Sarajeva.

    Bešlić, sa teškim povredama kostiju lica, u bolnicu je dovezen u 4.20 sati. Operisali su ga maksilofacijalni hirurzi i oftamolozi. Doktori nisu optimistični kada je u pitanju njegovo desno oko, gde je stanje loše u domenu vidne funkcije. Sve ostale povrede su sanirane, a za njegov potpuni oporavak sada treba vremena – rekla je za „Blic” portparol KC Biljana Jandrić i dodala da je Bešlić posle operacije prebačen na Kliniku za anesteziju i reanimaciju.

    Pevač je imao ozbiljne posledice nakon ovog nemilog događaja, o kojem je sada otvoreno govorio.

    – Izgubio sam oko u toj nesreći, ali sam sačuvao psihu. Bacio sam cigarete i očistio pluća. Kad su mi spasavali život, stavili su mi kanilu da mi uz pomoć nje izvade vodu iz pluća, pa sam samim tim dobio nova pluća, a izgubio oko. Uspeo sam nekako da se izborim za život, imao sam sreće – rekao je Bešlić.

    STAGE.RS

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Latest Posts