More

    POSLEDNJE OBJAVE

    U Sokobanji održana manifestacija Srbija više od lepote!

    U okviru obeležavanja 185 godina organzovanog turizma u Srbiji i Sokobanji, u Sokobanji je 21. i 22. juna 2022. godine održana manifestacija Srbija više od lepote posvećena turizmu, wellnesu, lepoti i zdravlju sa bogatim programom u organizaciji producenta Dejana Pantića, a pod pokroviteljstvom opštine koja je 21. juna obeležila i proslavila Dan opštine, sa zvanicama među kojima su bili predstavnici ministarstava, lokalnih samouprava, turističkih organizacija, zdravstvenih ustanova, vojske i policije kao i mnoge javne ličnosti.

    Program obeležavanja 185 godina organizovanog turizma u Srbiji i Sokobanji, započeo je svešanom sednicom na kojoj su podeljene pohvalnice zaslužnim institucijama i pojedincima a nakon toga je zvanicama bio upričen ručak uz nastupe pop pevača Bojana Marovića  i čuvara tradicionalne izvorne muzike sestara Gobović.

    U toku dva dana programa posetioci su mogli posetiti neke od izlagača na promenadi među kojima su bili Elegance beauty SPA sa savetima o negovanju lepote, kompanija Zepter na čijem štandu su posetioci pored upoznavanja sa proizvodima ove kompanije mogli da kupovinom ceđenih sokova iz najnovijeg asortimana proizvoda Zepter-a doniraju sredstva za pomoć deci nastradalih rudara. Saveti stručnih lekara – specijalista iz Specijalne bolnice Sokobanja, Branko dental centra kao i besplatne masaže WAPF i hotela Nataly SPA izazvali su veliko interesovanje prisutnih.

    U toku celog dana, ljubitelji dobrih ukusa vina mogli su degustirati vina iz vinarija Magaza, Kalem, Jeruzalem iz Slovenije i Aranđelović i ujedno pogledati ponude turističkih organizacija Kraljevo i Zaječar kao i hotela Vrbak ND iz Novog Pazara, Tonanti iz Vrnjačke Banje, Sara iz Čanja.

    Organizatori događaja, Turistička organizacija Sokobanja i opština Sokobanja nisu zaboravili na najmlađe pa su tako isti mogli uživati u mađioničarskoj predstavi, nastupu žonglera i dresera pasa, da se oslikavaju po licu ili slikaju sa Led robotom iz svemira.

    Ipak, najveće oduševljenje dece i mladih izazvao je photosession sa njihovim omiljenim ličnostima na tik-toku, youtube-u, instagramu kao i njihovi nastupi na letnjoj sceni u večernjim satima na Tube Star Awards-u.

    U književnom kutku koji su organizatori poklonili posetiocima Sokobanje, svoje knjige predstavili su Vanja Bulić, Radmila Tonković, Maja Volk.

    21. juna od 20h na letnjoj sceni je bio rezervisan termin za ceremoniju dodele priznanja najboljima na Balkanu u turizmu, wellnesu, lepoti i zdravlju koji su otvorili predsednik opštine Sokobanja Dr Milorad Nikolić i direktor Turističke organizacije Sokobanja Ljubinko Milenković a među nagrađenima su se našli

    – Nenad Ivanišević – Pokrajinski sekretar za privredu i turizam

    -Destinacija Jeruzalem Slovenija – najbolja vinska destinacija

    – Bata Spasojević – modni dizajner za najbolju promociju mode Srbije u Evropi

    – Dr Gorica Dačevska iz Severne Makedonije – DR Gorica Laser centar Skoplje

    – Kompanija Tudors kao brzo rastuća kompanija muških košulja

    – Kompanija Dan John kao  vizuelno najlepša radnja u modnoj industriji

    – Kompanija Zepter za proizvod godine u službi zdravlja Therapy Air Oin

    – Dragana Galonja Stanković – direktorka Turističke organizacije Zaječar

    – Hotel Tonanti Vrnjačka Banja kao najekskluzivniji regionalni hotel

    – Hotel Vrbak ND Novi Pazar kao najbolji gradski hotel

    – Hotel Sara Čanj, Crna Gora kao najbolji novi hotel

    – Happy Dental Ordinacije za najbolji marketing i menadžment u zdravstvu

    – Branko dental – Dental ordinacija godine

    – SM Studio lepote za izuzetnost u radu

    – Galerija rakije Gegula, inovacioni turistički onjekat

    – Naučno poslovni centar World za promociju Srbije kroz organizaciju raznih događaja

    – Abraham Ackermann – best model agency on Balkan

    – Jelena Liverpool Mitić – menadđer godine u oblasti prodaje

    – MB contur  modna kolekcija godine

    U toku ceremonije učestvovali su pop izvođači od koji su neki i nagrađeni posebnim priznanjima

    – Bojan Marović – humano srce

    -Ivana Jordan za promociju Srbije kroz pop muziku

    -sestre Gobović za negovanje tradicionalne izvorne muzike i rad sa decom

    – Acapulco bend za klubski bend godine

    – Igor Simić – pop pevač godine

    – Maja Marinković za radijski hit i promociju Vrnjačke Banje

    Na sceni su prisutne pozdravili Vanja Bulić, Radoslav Mijatović Jež- Nikad nije kasno, dok je program vodio popularni voditelj Nemanja Velikić.

    ????????????????????????????????????

    Drugoga dana manifestacije na letnjoj sceni Vrelo, organizatori su upriličili gostima Sokobanje izuzetan koncert Tribute Bijelo dugme bend, nakon čega je usledila velika žurka sa izvođačima 90-tih koja je okupila više od 3000 posetilaca a među izvođačima su se našli Baki B3, grupa Luna, Trik FX, Beat street, Twins, Zorana Pavić uz pratnju Dj Panta iz Kraljeva.

    ????????????????????????????????????

    je izazvala veliko interesovanje ne samo prisutnih već i medija koji su ispratili istu i ocenili je visokom ocenom zahvalni opštini i Turističkoj organizaciji Sokobanja na predivnom dvodnevnom programu za sve generacije i željom da manifestacija postane tradicija.

    STAGE.RS

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Latest Posts