More

    POSLEDNJE OBJAVE

    Tri brutalna frajera osnovala grupu “KLON” – “Amiga” ruši sve rekorde (VIDEO)

    Fantastičan spoj nove grupe “Klon”, koju čine blizanci Stanko i Stanoje Budimkić, kao i poznati producent Nemanja Antonić, oduševio je publiku prvom numerom “Amiga”, koja je objavljena pre nekoliko dana.

    Stanko i Stanoje ranije su se profesionalno bavili modelinogom, veoma su popularni na društvenim mrežama gde ih prati više od 350.000 ljudi. Nemanja je veoma uspešan na muzičkoj sceni, sarađivao je sa mnogim poznatim zvezdama, a stvorio je pesmu “Loco, loco”, sa kojom su nas devojke iz grupe Hurricane predstavljale na pesmi Evrovizije. Oni su otkrili kako je došlo do njihove saradnje.

    – Novonastala je grupa, sve je počelo vrlo spontano, iz nekog druženja, malo smo duže spremali ovaj projekat i sve je nekako teklo prirodno i taj naziv “Klon”. Sve je počelo tako što smo počeli da se družimo i kako se pojavim sa Stanojem, svi: “Jeste vi braća?”, rekoh: “Ne, Stanoje ima brata bliznaca”, pojavim se sa Stankom: “Jao, jeste vi blizanci?”. U principu taj naziv “Klon” je nastao sasvim spontano i to je nešto što je na prvu loptu – rekao je Nemanja.

    – Upoznali smo se na promociji, došla je Nemanjina rođena sestra i upoznala nas sa bratom i onda smo krenuli da se družimo. Ima godinu dana kako se družimo, sve je krenulo spontano – rekao je Stanoje.

    Pesma “Amiga” već je osvojila publiku i izazvala pozitivne rekacije, a kako su nam otkrili, imaju spremne pesme, rade na novim projetima, a nakon toga planiraju i nastupe, na kojima je, sudeći po njihovoj prvoj numeri, energiji, ali i njihovom izgledu, zagarantovan spektakl i provod za pamćenje.

    STAGE.RS/Telegraf.rs

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Latest Posts