More

    POSLEDNJE OBJAVE

    “Dama i Džentlmen godine 2022”

    U ekskluzivnom prostoru hotela Hyatt u Beogradu, održana je 16. ceremonija Dama i džentlmen godine, događaj koji se željno iščekuje svake godine i koji okuplja istaknute žene i muškarce iz javnog, privrednog i društvenog života sa prostora Balkana i jednog dela Evrope.


    Veliko interesovanje za prisustvo na ceremoniji, ostavilo je mnoge bez svojih mesta iz razloga ograničenja broja zvanica na manifestaciji na kojoj su se među gostima našli Vanja Bulić, Simonida Milojković, bivši srpski reprezentativac Ratko Nikolić, Jellena, Nemanja Velikić, Maja Manojlović, Nenad Milenković – dir. FEDIS-a, Ivana Krunić i mnogi drugi.


    Među nagrađenima su se našli:

    Marija Labović – direktorka turističke organizacije Srbije, Isidora Građanin – glumica, Toma Fila – advokat i kandidat za gradonačelnika Beograda, Donka Spasovska – privrednica iz Severne Republike Makedonije, Alen Islamović – rock pevač grupa Divlje Jagode i Bjelo dugme, Mira i Božica dizajnerke i vlasnice brenda MB contur, Dragana Milošević – pokrajinski sekretar za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, Marija Panić iz Nemačke, kompanija STAD, Bojan Marović – pop pevač, šef Zdravko Štrbac, Milica Đurđević Stamenkovski – kandidat za predsednika Srbije, Edita Ćosović – privrednica iz Sarajeva, vlasnica Beauty Ege akademije, Branislav Ranđelović – privrednik iz Sokobanje, vlasnik Nataly Spa hotela, Violeta Stamenković iz Niša- Aleksandar Gvodić vlasnik HB Hospitality, Slobodan Jeremić – vlasnik livnice Jeremić


    Posebno priznanje koje organizator dodeljuje isključivo jednom laureatu godišnje, otišlo je u ruke predsednika Skupštine Srbije Ivice Dačić i njegove supruge Sanje za očuvanje tradicionalnih porodičnih vrednosti. Ivica Dačić je inače i otvorio ceremoniju dodele priznanja tracicionalnim udarcem skupštinskog čekića na govornici.


    Među govornicima su se u toku večeri ređale istaknute osobe iz svih sfera života među kojima su bili, pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević, predsednik opštine Sokobanja  Dr Miodrag Nikolić, direktor marketinga grčke kompanije Srantis Dalibor Bajić, Arno Gujon dir.uprave za saradnju sa diasporom i Srbima u regionu u okviru Ministarstva za spoljne poslove u Vladi Srbije i drugi.


    Program ceremonije su svojim nastupima upotpunili operski pevač iz Slovenije Damiano Roi, pop pevač Bojan Marović, glumica Marija Šarenac, Vanja Bulić, Alen Islamović sa hitovima Bjelog dugmeta.

    U okviru ceremonije, organizator događaja odabrao je i prvih pet ambasadora Evropskog kluba dama i dentlmena, koji su svojim aktivnostima i učešćem u klubu na najbolji mogući način promovisali isti u regionu. Među Ambasadorima su se našli- Prof.Dr, Akademik Radmila Tonković zadužena za odnose sa ruskom federacijom- Natalija Angelius – na mestu održavanja odnosa sa Severnom Republikom Makedonijom- Dr savremene arhitekture Nedan Veličković- Dr Nenad Milošević vlasnik Happy dectal centara i- Violeta Stanković – Aeroturs iz Niša zadužena za oblast turizma.

    Pored izuzetnog i inovativno pripremljenog i serviranog posluženja u kojem je učestvovao i mladi šef Zdravko Štrbac – L-art, prisutni su mogli da se posluže i za pazarskom sofrom koju je specijalno za ovu priliku pripremio Jasmin Dervisnurović – Sve pod sač – Novi Pazar, dok su oficijalna pića večeri bila destilerija Zarić i vinarija Đurđevića legat.


    Svojim kreacijama prisutnima su se predstavile dizajnerke Mira i Božica brendom MB contur dok su devojke nosile nakit kompanije Leveris i zlatare Opal iz Novog Pazara.

    STAGE.RS

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Latest Posts