More

  POSLEDNJE OBJAVE

  “Ja jedva čekam, a vi?” Saša Matić nakon četiri godine objavljuje NOVI ALBUM

  Uspešnu godinu iza sebe, Saša želi da kruniše albumom koji obećava

  Muzička zvezda Saša Matić ove godine obeležava 20 godina profesionalne karijere, te je tim povodom odlučio da sutra iznenadi sve fanovi i ljubitelje njegove muzike.

  Naime, Saša sutra izdaje 10-ti po redu solistički album koji nosi naziv „Dva života“. Od izdavanja čuvenog albuma „Maskara“ prošlo je duge dve decenije, a za ceo taj period Saša Matić je napravio veliki broj hitova koje publika u Srbiji, ali i širom sveta obožava da sluša. Iza Matića se nalazi preko 45 hitova, kao što su: „Kad ljubav zakasni“, „Nije ljubav fotografija“, „Neke ptice nikad ne polete“, „Anđeo čuvar“, „Ko te ljubi ovih dana“, „Nađi novu ljubav“, samo su neke od pesama bez kojih ne može da se zamisle mnoga slavlja.

  Album ima četrnaest pesama, jedan novi duet sa koleginicom Jelenom Rozgom, a ovim povodom lepa Jele oglasila se na svom Instagram profilu:

  Za jednu numeru tekst je napisala Marina Tucaković, potom Jelena Trifunovic, Peđa Medenica, Saša Milošević Mare, Angelina, Mlađan Dinkić, Saša Nikolić, Bojan Vasić, Damir Handanović, Atelje Trag i mnogi drugi.

  Premijerno sve pesme biće objavljene na zvaničnom kanalu Saše Matića u sredu od 12 časova. Ovim povodom Saša je kratko poručio:

  – Radujem se izlasku albuma „Dva života“ u koji sam uložio mnogo truda, ljubavi i emocija i jedva čekam da čujemo koja je vaš favorit – kratko je izjavio Matić.

  STAGE.RS/24sedam.rs

  Foto:Printscreen/Instagram

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Latest Posts