More

    POSLEDNJE OBJAVE

    PREDSTAVLJAMO VAM ATLANTIDU- PESMU KOJU POTPISUJU INDIRA I BORIS ĐURĐEVIĆ!

    Predstavljamo vam Atlantidu, pesmu koju su mnogi čekali s nestrpljenjem. Reč je o prvoj pesmi koju zajedno potpisuje dobro nam poznati tandem Indira Levak i Boris Đurđević. Nakon godina stvaranja nezaboravnih hitova u grupi Colonia, novu pesmu Boris i Indira   potpisuju kao saradnici. 


    Atlantida je pesma čiji su prvi obrisi nastali još ovog leta, no tek je sada bila spremna za objavu. Pesma pokazuje savršeno usklađeni stil muzičara koji iza sebe imaju zajedničku, dvatesetogodišnju saradnju. Mnogi su proteklih godina priželjkivali ovaj scenario gde se Indira i Boris udružuju i ponovo stvaraju pesme koje imaju onaj njihov prepoznatljiv zvuk, a Atlantida to definitivno ima i prikazuje talente oba umetnika u punom sjaju. Melodija puna emocija i stihovi u kojima se svako može prepoznati ispuniće sva očekivanja Indirine publike.

    Govoreći o pesmi, Indira je zaključila: “Ova pesma je iskren odraz želje da nestanemo iz bolnih situacija baš poput Atlantide, definitivno govori o ranjivosti s kojom se svi suočavamo. Srećna sam što se sve ovako posložilo i što Boris i ja imamo još puno toga za reći kroz pesme. Atlantida je posebna i po tome što sam prvi put u karijeri odsvirala deonicu na klarinetu u svojoj pesmi.”

    U Atlantidi svi možete uživati slušajući pesmu na radio stanicama i YouTube, a uskoro i uživo na koncertima koji slede.

    Indira se veseli i novogodišnjem  nastupu i poziva sve koji žele ispratiti ovu godinu uz puno dobre muzike i pozitivne energije da dođu u Mostar 31.12. i zajedno s Indirom  dočekaju Novu i nadamo se bolju 2022. godinu!


    STAGE.RS

    Foto: Tomislav Šilovinac

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Latest Posts