More

    POSLEDNJE OBJAVE

    Bugarska zvezda Gloria poručuje – Ja sam srećna žena!

    Popularna bugarska pevačica Gloria, po prirodi vrlo skromna i prizemna, za naš portal otkriva da su joj i želje skromne za narednu godinu, ali da će definitivno biti radna. Vredno radi na novim pesmama, te je baš danas snimila divnu Božićnu pesmu, koju će uskoro predstaviti publici.

    Tajanstveno nam poručuje da je očekuje i rad na novim projektima, ali da ne bi pokvarila planove, ne želi da priča unapred, pa kako kaže kada se dogodi biće nešto veliko i daleko će se čuti!

    Gloria je prva dama bugarskog popfolka, ili kako oni kažu “primata na popfolka”, iza sebe ima uspešnu karijeru koja datira od 1994. godine, puno hitova i brojnu publiku širom Balkana. Treba istaći da ona često piše muziku i tekstove svojih pesama, pa je to razlog zašto ima prepoznatljiv stil koji publika voli. Sa popularnim Azisom, sa kojim je inače dugogodišnja prijateljica ima nekoliko uspešnih dueta, ali je i sa grupom Luna otpevala veliki hit “Ne ostavljaj me”.

    Na pitanje kako izgleda tako savršeno – Gloria sa osmehom kaže: “Ja sam srećna žena i to je definitivno jedini recept”. Ljubav je jedini pokretač svega, ali i pravi prijatelji imaju važnu ulogu u životu! Njen najbolji prijatelj nije iz sveta estrade, dr Evgeny Evtimov, po zanimanju veterinar, ističe da uprkos tome što je Gloria velika zvezda, ipak je jedna sasvim obična i divna žena.

    Za kraj našeg razovora Gloria i Evgeny nam poručuju da su njihove jedine želje da su svi zdravi, da bude mira i blagostanja i pored toga ističu da ih materijalno ne zanima, već samo to da su emotivno ispunjeni.

    STAGE.RS

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Latest Posts