More

    POSLEDNJE OBJAVE

    ČEZNEM ZA VREMENOM KADA SMO SE GRLILI: Pevač i autor Sergej Ćetković pred beogradski koncert 18. novembra u “Kombank dvorani”

    Pop pevač i autor Sergej Ćetković s nestrpljenjem očekuje četvrtak 18. novembar (20.00), kada će, posle tri godine, konačno ponovo zapevati pred beogradskom publikom.

    Podariće joj, uz mnoštvo starih hitova, i ovogodišnji, “Kofer”, kojim najavljuje istoimeni album.

    – U ovom trenutku, kada su koncerti toliko retki, čini mi se da se više nego ikada ranije radujem svakom susretu sa publikom – iskren je Ćetković. – To su trenuci kada svi zaboravimo na realnost koja nas okružuje, i osećamo se kao u vremenu pre pandemije.

    Drago mi je što imam tu privilegiju. Obećavam sjajan koncert, prepun emocija, sjajne muzike, dragih pesama i onoga što najviše volim, a to je povezanost sa publikom u svakom trenutku, što svaki koncert čini posebnim i jedinstvenim. Nažalost, nećemo moći da se zagrlimo, ali ću se potruditi da svi koji te večeri budu u “Kombank dvorani” iz nje izađu nasmejani, srećni i puni pozitivne energije. Jedva čekam susret sa publikom, i mislim da je pred nama jedna nezaboravna noć, prepuna sjajnog raspoloženja.

    Iza Ćetkovića su koncerti u “Štark areni”, Sava centru, ali mu sada nimalo ne smeta što će nastupati u manjem prostoru.

    – Čak se i radujem. Posle svih tih velikih kocerata i hala, arena u Varaždinu, Zagrebu, Splitu u poslednje vreme, moja muzika i ja se najbolje osećamo u ovakvim prostorima.

    “Kombank dvorana”, nekadašnji Dom sindikata, kultno je mesto gde su se potvrdili mnogi izvođači. Nisam do sada imao priliku da tamo držim koncert. U renoviranom zdanju, sa mnogo boljim tehničkim uslovima, mislim da će to biti pun pogodak.

    I Sergeju se, poput mnogih kolega, čini da sada publika na koncertima reaguje još emotivnije nego pre korone .

    – Nekako smo svi, i sa ove i sa one strane, željni druženja, rukovanja. Žao mi je što ne mogu da se slikam sa ljudima i da im posvetim toliko vremena kao što je to bilo ranije, jer moramo da budemo odgovorni i prema sebi i prema drugima. Nadam se da ćemo brzo da se vratimo u normalu, i da ćemo se opet grliti i ljubiti.

    Rad na albumu je u završnoj fazi.

    – Čekamo pravi trenutak da to iznesemo pred ljude. “Kofer” se i dalje pakuje.

    Ima još nekih planova…

    – U narednom periodu nameravam da neke svoje pesme, koje sam radio za druge autore, recikliram u drugom aranžmanu, možda akustično.

    Poprilično iznenađenje je Ćetković priredio publici 2018, snimivši, u kafanskom maniru, pesmu i spot “Da bol prođe”, u sklopu promocije romana Vesne Dedić, “Ne gledaj preko ramena”.

    – Imali smo sedam-osam narodnih kompozicija, ali ne novijeg melosa, već onog koji je bio aktuelan za vreme bivše Jugoslavije. Toma, Tozovac, to su za mene velikani. Napravili su pesme koje i dan-danas slušaš i punog srca pevaš u kafani. Aco Pejović i Saša Matić su, takođe, u sklopu tog projekta otpevali po jednu numeru. Imam tu nekih ideja, ali potrebno je vreme.

    STAGE.RS

    Foto:Printscreen/insta

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Latest Posts