More

  POSLEDNJE OBJAVE

  Najavljena ceremonija Celebrity Awards

  U ekskluzivnom prostoru hotela Sunce u Sokobanji najavljena je ceremonija Celebrity Awards – Izbor za ličnost godine čija je organizacija planirana počevši od 2022. godine. Ceremonija je najavljena dodelom prvih nagrada na Gala večeri u okviru koje je hotel Sunce proslavio svoju prvu godišnjicu rada, uspešan period koji je ovaj hotel istakao i već postavio na mesto najekskluzivnijeg objekta u jugoistočnoj Srbiji.


  Među nagrađenima koje su prijemom priznanja ujedno i najavile ovaj glamurozni događaj koji je ispratio veliki broj medija, između ostalog su:

  Glumica Iva Štrljić, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski kao lider u rukovođenju lokalne samouprave, TV lice Suzana Mančić, Makedonska pop pevačica Elena Risteska, Modna dizajnerka Suzana Perić, sestre Gobović, Marija i Marina za očuvanje tradicije i kulture kroz pesmu.


  U programu ceremonije koja je među zvanicama okupila džet set iz svih sfera života, učestvovali su Bojan Marović i EX YU band.

  Priznati producent događaja, Dejan Pantić, potvrdio je da je među najboljima u svojoj branši kada su organizacije događajau pitanju.


  Sokobanja, kao jedna od najposećenijih turističkih destinacija, krunisana je otvaranjem ekskluzivnog hotela Sunce, dobijanjem nove glamurozne manifestacije a u najavi su i dešavanja koja će oplemeniti zimu u Sokobanji počevši od februara 2022. godine.


  Impresije laureata hotelom su bile na najvišem nivou a pohvale za organizaciju gospodina Pantića ocenjene čistom desetkom uz komentare da se na ceremonijama u njegovoj organizaciji uvek osećaju prijatno, uvaženo i iznad svega ponosno jer su Pantićeve odluke o laureatima uvek bez zamerki.
  Organizator događaja, Eventus team, podelio je i specijalna priznanja medijskim kućama i pojedincima  na dugogodišnjoj saradnji. Među njima su se našli Portal Stage.rs  i istaknuta voditeljka Danijela Kremić.

  STAGE.RS

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Latest Posts