More

  POSLEDNJE OBJAVE

  LEGENDE NE UMIRU! KOLEGE I PRIJATELJI SE OPRAŠTAJU OD MARINKA ROKVIĆA

  Legendarni Marinko Rokvić preminuo je u 68. godini, a vest o njegovoj smrti potresla je ceo region. Brojne kolege i prijatelji opraštaju se od pevača.

  Dragana Mirković oprostila se od Marinka uz sledeće reči:

  “Jedan po jedan, velikani odlaze da pevaju u nebeskoj kafani. Dragi moj Marinko, odmori se tamo gde nema bola i tuge, a mi ćemo ostati da te se sećamo i spominjemo zauvek jer tvoj prelepi glas i antologijske pesme ostaju neizbrisivi deo naše muzičke zaostavštine. Mi koji smo te znali, postovali i voleli, danas delimo tugu sa tvojom porodicom kojoj upućujem svoje iskreno saučešće.”

  Pevačica Snežana Đurišić napisala je kratko: “Večna ti slava dragi prijatelju i kolega”, uz zajedničku fotografiju.

  Željko Samardžić je u opisu Marinkove fotografije napisao: “Poslednji pozdrav druže moj…
  Neka ti je večna slava.
  Iskreno saučešće porodici.”

  Vesna Zmijanac je postavila njihovu zajedničku fotografiju iz mladosti, potom se od dragog prijatelja i kolege oprostila rečima:

  – Maki, druže moj, neka ti je laka zemlja i večna slava. Hvala za sve divne pesme koje si nam ostavio. Porodici moje duboko saučešće. Otišao je još jedan velikan – napisala je Vesna.

  Zmijančeva je i podelila snimak iz emisije Zvezdana Staza, koja se emitovala na DM SAT TV, gde ona plače dok Marinko peva svoj čuveni hit “Zamiriši na brazdu”.

  Ovim tužnim povodom oglasila se i porodica Rokvić:

  “S velikom tugom obaveštavamo javnost da je naš voljeni suprug, brat, otac i deda Marinko Rokvić, preminuo jutros nakon teške borbe sa kancerom pankreasa. Porodica u ovom neizmerno teškom trenutku moli da poštujete njenu privatnost. Detalji o datumu održavanja sahrane biće naknadno objavljeni”.

  STAGE.RS

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Latest Posts