More

    POSLEDNJE OBJAVE

    KONCERT U ŠABANOVU ČAST, a STIŽE I SPOMENIK U RODNOM GRADU

    Brojne kolege i prijatelji održaće memorijalni koncert u njegovu čast. Koncert će se održati 04. decembra u “Armeets” areni u Bugarskoj, gde je Šaulić tokom svoje višedecenijske karijere održao brojne uspešne koncerte.

    Nosioci ovog događaja će biti Miroslav IlićAna Bekuta i njegova ćerka Ilda Šaulić, uz učešće Emira Habibovića, Aleksandr Tirnanića, Jovana Mihaljice i  orkestra Miše Mijatovića.

    Osim gostiju iznenađenja, meštani Šapca su ponosni što će nakon sedamdeset godina od pevačevog rođenja biti podignut spomenik u njegovom rodnom gradu koji je pevač proslavio širom sveta.

    – Ovo će biti jedan sjajan koncert, gde će ljudi u Bugarskoj moći da se podsete… Šaban je imao fantastične koncerte u Bugarskoj. Ono što je najbitnije zahvajujući velikoj volji i razumevanju novog gradonačelnika Šapca utvrđeno je mesto gde će biti podignut spomenik Šabanu Šauliću u njegovom rodnom gradu, naravno uz podršku grada Šapca, porodice Šaulić i njegovog kuma Koleta- rekao je novinar Goran Jovanović.

    Podsetimo, pre 70 godina u Šapcu rođena je legenda narodne muzike Šaban Šaulić, koji je pre dve godine stradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

    STAGE.RS/www.grand.online.rs

    Foto/Printscreen/instagram

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Latest Posts