More

  POSLEDNJE OBJAVE

  RADE ŠERBEDŽIJA I ZAPADNI KOLODVOR 25. OKTOBRA U KOMBANK DVORANI

  Poznati umetnik Rade Šerbedžija sa svojim orkestrom Zapadni kolodvor nastupiće 25.oktobra u Kombank Dvorani sa početkom u 20h. Koncert nosi naziv kao i poslednji studijski album Radeta Šerbedžije “NE OKREĆI SE SINE”

  Beogradskoj publici, Rade Šerbedžija će predstaviti pesme sa novog albuma, ali i “Imam pjesmu za tebe”, “Meni se dušo od tebe ne rastaje”, “Barbara”, “Ne daj se Ines” i druge iz svoje bogate muzičke karijere.

  Na albumu se kao autori pojavljuju Zlatko Arslanagić – Zlaja, Drago Mlinarec, Husein Hasanefendić – Hus, a kao gosti se pojavljuju i Gabi Novak i Matija Dedić, kao i Darko Rundek, sa kojima je Rade otpevao duete.

  Kao prvi singl sa novog albuma, objavljena je pesma ETO PJESMA koja je u svega nekoliko sati na YouTube-u naišla na brojne pozitivne kritike, a u Makedoniji je proglašena pesmom godine

  Legendarni glumac, pesnik i muzičar otpevao je pesmu koju je za njega napisao Husein Hasanefendić – Hus, a muzika i tekst, u interpretaciji g. Šerbedžije, oduševili su njegove poklonike.

  STAGE.RS

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Latest Posts