More

    POSLEDNJE OBJAVE

    POMOZIMO ISMETI FERKIĆ!

    Ismeta Ferkić je devojka koja je doživela tragičnu nesreću u svom trećem danu života. Ismeta je stradala u požaru gde je zadobila opekotine u predelu glave koje su kvalifikovane kao opekotine trećeg stepena.

    Ismeta je rođena 15. oktobra 1995 godine u Velikoj Kladuši gde i danas živi. Dosadašnje lečnje je rađeno u Nemačkoj. Na Ismetinu žalost lečenje ne može biti nastavljeno ukoliko se dobri ljudi ne odluče da joj pomognu. Do danas, Ismeta je imala preko 30 operacija, ali se njena agonija nije završila. Ismeta još uvek ne diše na nos i očekuje je još veliki broj operacija, a mi smo joj preko potrebni da ostvari svoj san i živi život kao i sve njene vršnjakinje.

    05.10.2021. godine u kafiću IMPERIJA na Ubu, održaće se humanitarni koncert gde će sva prikupljena novčana sredstva biti uplaćena na račun Ismete Ferkić!

    Akciju su podržali:

    Rajko Horizont, Rule, Nemanja Maksimović, Alo Alo Bend i mnogi drugi.

    Svoj doprinos kroz medijska sponzorstva pružili su DM SAT TV, MB radio, TDI radio i STAGE portal. Za ketering biće zaduženi Njam Njam UB, kao i pekara Bata.

    Budite i vi deo ove humanitarne priče, dođite u kafić IMPREIJA i dajte svoj skromni doprinos jednom mladnom životu! Čekamo vas!

    STAGE.RS

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Latest Posts