More

    POSLEDNJE OBJAVE

    „Dama i Džentlmen godine“ prestižni regionalni događaj: U VRNJAČKOJ BANJI ODRŽANA DODELA PRIZNANJA I PROMOCIJA USPEŠNIH

    U ekskluzivnom prostoru hotela sa pet zvezdica, Tonanti u Vrnjačkoj Banji, održana je 15. ceremonija dodele priznanja Dama i Džentlmen godine Region, koja je opravdala epitet Brend manifestacije Srbije koja okuplja najuspešnije žene i muškarce iz javnog, privrednog i društvenog života sa prostora Balkana.


    Laureate za priznanja na crveni tepih su dovozili old tajmerima dok je dame na ulasku u hotel dočekivao animator u odelu belog džentlmena koji im je poklanjao ruže.
    Oko 200 zvanica uživalo je u Gala večeri i programu u kojem su nastupali pop pevač Bojan Marović, finalistkinja takmičenja Nikad nije kasno Maja Marinković i mladi Perčoli koji je prisutnima poklonio neke od najlepših pesama legendarnog Zdravka Čolića.


    Među nagrađenima su se našli: Dragana Mićalović ,Vladimir Volenik, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, Dr. Žaklina Ristić, Jevgenij Beranov, Nataša Radonjić, Nemanja Velikić, Nina Aralica, Ivana Pejić, Dr Nenad Milošević i Vesna Milosavljević.


    Specijalna priznanja hotela Tonanti koja je dodelio direktor hotela gospodin Aleksandar Gvozdić, poneli su Televizia Plus iz Kruševca i Objektiv.rs
    Po prvi put, Evropski klub dama i džentlmena, odabrao je ambasadorke kluba među kojima su se našle Lidija Stanković i Irena Petrović.

    Veče koje je obeležilo početak jeseni ujedno je bila i najava jesenjeg programa u hotelu Tonanti koji se nastavlja 28.09.2021. godine organizacijom 5. večeri mode, stila i glamura za koju je zadužen istaknuti producent Dejan Pantić, a na kojoj će se između ostalih pojaviti Suzana Perić, Biljana Tipsarević, Suzana Mančić i mnogi drugi.

    STAGE.RS

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Latest Posts