More

    POSLEDNJE OBJAVE

    „KOLOVOZFEST“ na jednoj od najlepših pozornica u Hrvatskoj – Letnjoj Pozornici u Opatiji!

    Dana 20.08., održaće se svečano otvaranje i početak festivala  pod nazivom  „KOLOVOZFEST“, novog programa na jednoj od najlepših pozornica u Hrvatskoj – Letnjoj Pozornici u Opatiji. U tri dana programa, Opatija će ugostiti vrhunske muzičare koji u svojim izvedbama istovremeno prožimaju prošlost i budućnost. Tako će na trenutak jedinstvena opatijska pozornica postati mesto spajanja  dobro poznatih starih melodija i savremenih muzičkih aranžmana, a publiku će svojom muzikom uvesti u čaroliju Parni Valjak, Bajaga i Instruktori i Crvena Jabuka.

    Prvo veče 20.8, rezervisano je za legendarni PARNI VALJAK– jedan od najznačajnijih hrvatskih muzičkih sastava. Band osnovan 1975. godine u Zagrebu sa pesmama koje vole sve generacije, priprema svoj prvi koncert nakon poslednjeg odsviranog u 2020 godine. Naravno, band je jedva čekao trenutak kada će opet zasvirati svi skupa, kada će konačno izaći pred svoju publiku i zapevati stare kao i novije, dobro poznate hitove pred splitskom publikom! Kao i svaki put do sada, Parni valjak doći će u pratnji svoje velike produkcijske ekipe, te svojim fanovima pružiti audio vizualni show na najvišim standardima. Parni Valjak is on the road again. Možemo reći konačno!

    Drugo veče festivala, 21. 8, rezervisano je za jedan je od najvećih pop-rock bendova u regiji – BAJAGA I INSTRUKTORI! Kroz više od 30 godina postojanja, kultni pevač, gitarista i autor Momčilo Bajagić – Bajaga svojim se pesmama zauviek upisao u srca mnogih generacija.
    Veliki Bajagin samostalni koncertu Opatiji, zakazan je za subotu, 21. 08. 2021. godine kada će publika čuti nove ali i mnoge stare hitove, stvarane kroz dugi niz godina među koje se svakako ubrajaju ‘Tišina’, ‘Ti se ljubiš (na tako dobar način)’, ‘Zažmuri’, ‘Plavi Safir’, ‘Dobro jutro džezeri’, ‘Muzika na struju’, ‘220 u voltima’, ‘Tamara’, ‘Sa druge strane jastuka’ i mnogi drugi. Kao i svi bendovi, Bajaga i Istruktori jedva čekaju da stanu na binu i osetite adrenalin koncerta, ljubav publike i sreću jer konačno imaju priliku da zasviraju!

    Treće veče, ujedno i finalno veče ovog jedinstvenog festivala, 22. 08.  spremno je za CRVENU JABUKU! U trideset i pet godina uspešne karijere, Crvena Jabuka je objavila preko dvadeset komercijalnih studijskih albuma i nekoliko kompilacija, a na njihovim hitovima odrastale su mnoge generacije. Krajem 2019. godine brojni obožavatelji jedne od najpopularnijih pop grupa u regiji dočekali su i najnoviji album “Tvrđava”. Trideset i pet godina je iza njih, obeležili su mladost nekoliko generacija, stvorili bezvremenske hitove, a svoju dugovečnost i popularnost u regiji tumače iskrenim odnosom prema publici.  Dvadeset i drugi album s petnaest novih pesama kao i već dobro znani hitovi pevaće se na koncertu, 22. avgusta u Opatiji!

    STAGE.RS/entrio.hr

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Latest Posts