More

  POSLEDNJE OBJAVE

  Hladno pivo 21. avgusta na Tašmajdanu!

  Pank rok bend Hladno pivo održaće svoj do sada najveći koncert u Beogradu 21. avgusta od 20:30 časova na stadionu „Tašmajdan“.

  Zagrebački bend će na Tašu proslaviti pune dve decenije koncertnog druženja sa publikom u Srbiji, koje je počelo u bašti Studentskog kulturnog centra Beograda 16. juna 2001. godine, odakle je Glas javnosti bio proročki izvestio da je „sudeći po viđenom, žestokom i maksimalno uigranom nastupu, Hladno pivo udarilo čvrste temelje za buduće, redovno pojavljivanje na ovim prostorima“.

  I zaista, posle SKC-a, tokom godina usledila su brojna i sve masovnija druženja Beograđana , Novosađana i stanovnika drugih naših gradova sa Hladnim pivom.

  Bend je samostalno čak četiri puta punio Halu sportova, jednom halu Novosadskog sajma, stigavši i do prostora Beogradske tvrđave. Sada je na red došao da se raspeva Taš, fantastičan prostor na otvorenom u srcu letnjeg Beograda.

  Jedan od regionalno najznačajnijih bendova, Hladno pivo je u preko tri decenije postojanja zabeležilo impresivan niz hitova, kakvi su „Trening za umiranje“, „Pjevajte nešto ljubavno“, „Svijet glamura“, „Teško je ful biti kul“, „Šamar“, „Ezoterija“, „Soundtrack za život“, „Nije sve tako sivo“, „Konobar“, „Samo za taj osjećaj“, „Na ovim prostorima“, „Bačkizagre stuhpa šeja“, „Trening za umiranje.

  Pevač benda Mile Kekin istakao je da je već započeo pripreme za koncert.

  „Dragi moji već sam počeo ponavljati note za najveći koncert Hladnog Piva do sada u Srbiji. Puno je nota, puno je pesama, a malo vremena. 21.8. Tašmajdan, Hladno Pivo. Vidimo se“, rekao je Mile Kekin povodom koncerta na Tašu.

  Pevač Mile Kekin, gitarista Zoran Subošić, bubnjar Mladen Subošić i basista Krešimir Šokec, uz klavijaturistu Miljka Kiša, objavili su krajem prošle godine singl „Kišna nedelja“, a prošle sedmice i „Carpe Diem“ kojima najavljuju predstojeći novi album.

  STAGE.RS/danas.rs

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Latest Posts