More

  POSLEDNJE OBJAVE

  “OVO JE PESMA ZA MOJU DUŠU”- MILICA TODOROVIĆ OBJAVILA BALADU “PROĆI ĆEŠ ME TI”

  „Proći ćeš me ti, sebi govorim…“ su reči nove pesme Milice Todorović koje teraju na suze, ali mame i na oduševljenje. A mnogi se već pitaju kome su ove reči posvećene...

  Todorovićeva je definitivno odlučila da velikim hitom započne letnju sezonu, i pesma „Proći ćeš me ti“, ne samo da je već „pokupila“ ogroman broj pregleda na „YouTube-u“ već je zavladala i društvenim mrežama.

  „ Odlučila sam se da objavim baladu jer mi se ova pesma baš dopala i to na prvo slušanje. Iako je vreme za brze pesme, želela sam da ovo bude pesma za moju dušu. Jednostavan spot, jake reči i emocija, tako bih opisala ovaj projekat“.

  Ono što dodatno privlači pažnju jeste i Milicin plesni performans, savremeni balet, u spotu u kom je pokazala veliki talenat za igru, ali i podsetila sve na to koliko je dobra glumica. Plesni pokreti i sjajna gluma očarali su pevačicinu armiju fanova koji su oduševljeni jer se ona potpuno sama pojavljuje u spotu.

  Mnogi nisu propustili ni da pohvale Milicin savršen izgled i njenu liniju koju je dovela do savršenstva, pa se mnogi pitaju ko je zaslužan za to i da li je možda reč o novoj ljubavi.

  U nastavku možete poslušati pesmu:

  STAGE.RS

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Latest Posts