More

    POSLEDNJE OBJAVE

    Srbija večeras nastupa na Evrosongu – bodrimo Hurricane za plasman u finale!

    U Roterdamu se večeras održava drugo polufinale „Pesme Evrovizije“, u kojem će predstavnici 17 zemalja pokušati da se izbore za preostalih deset mesta u velikom finalu. Među njima je i grupa “Hurricane”, koja predstavlja Srbiju. Prenos takmičenja, koje počinje u 21 čas gledajte na RTS 1, RTS Svetu i multimedijalnoj platformi RTS Planeta.

    „Ahoj arena“ u Roterdamu spremna je da ugosti takmičare iz 17 zemalja koji će učestvovati u drugoj polufinalnoj večeri „Pesme Evrovizije“.

    Večeras će nastupiti i grupa “Hurricane”, koja predstavlja Srbiju. Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić će pesmu Loco loco izvesti pod rednim brojem 9.

    Osim Srbije, večeras će se publici predstaviti i takmičari iz San Marina, Estonije, Češke, Grčke, Austrije, Poljske, Moldavije, Islanda, Gruzije, Albanije, Portugalije, Bugarske, Finske, Letonije, Švajcarske i Danske.

    Gledaoci iz Srbije večeras mogu da glasaju za svoje favorite, ali iz Srbije nije moguće glasati za naše predstavnice. 

    Prenos druge polufinalne večeri počinje u 21 čas, a možete ga pratiti na RTS 1 i RTS Svetu i  multimedijalnoj platformi RTS Planeta. Komentator prenosa biće Duška Vučinić. 

    STAGE.RS/IZVOR/WWW.RTS.RS

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Latest Posts