test
More

  POSLEDNJE OBJAVE

  Spektakularni koncert Teodore Džehverović na YOUBOXU

  Konačno, nakon dugo iščekivanja, popularna mlada pevačica, Teodora Džehverović, večeras u 21h održaće svoj prvi online koncert samo na YOUBOX platformi.

  Teodora je poznata kao odličan performer i svaki njen nastup pršti od energije i usijane atmosfere. Od zahtevnih koreografija i plesača, preko promena kostima i svetske produkcije, publika večeras može da očekuje pravi spektakl.

  „Mogu slobodno da kažem da smo spremili jedan ozbiljan koncert. Ovo je za mene bio veliki izazov, ne želim ništa da otkrivam, želim samo da pozovem sve ljude da skinu YOUBOX aplikaciju i da uživaju zajedno sa mnom“, poručila je Teodora i priznala da ima tremu pred koncert.

  Tresi tresi, Gasolina, Gledaj mene, Candy, Borbena, samo su neki od hitova koje će ova pevačica večeras izvesti za sve YOUBOX gledaoce. Takođe, Teodora je rešila da ispuni želje publike i otpeva neke pesme svojih kolega.

  Najveće muzičke zvezde sa naših prostora, neočekivane lokacije i direktna komunikacija sa publikom doprineli su da YOUBOX postane najviše puta skinuta muzička aplikacija u regionu sa preko 500.000 registrovanih korisnika.

  STAGE.RS/ IZVOR/ BLIC.RS

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Latest Posts