More

    POSLEDNJE OBJAVE

    Život je borba!

    Čitav život se sa nečim ili nekim borimo. Ali šta kada počne onaj najgori okršaj? Onaj koji nas guši i ne dozvoljava da udahnemo do kraja? Onaj koji vodimo sami sa sobom? Kako se izboriti i izaći kao pobednik iz najteže bitke? Onda kada nam ništa nema smisla i kada nam se čini da put kojim smo krenuli, ne vodi nigde, onda je najteže.

    Kada smo u sukobu sa drugim ljudima, odnosno kada imamo nekog preko puta nas, kome možemo reći sve što nam leži na duši, to i nije toliko strašno. Strašnije je kada ostanete sami sa sobom, sa svojim mislima, kada krenete da se preispitujete zašto vam sve u životu ide naopako i težim putem, pa počnete da odmotavate film i da se gušite sopstvenom trakom, a nemate nikoga kome možete da viknete “Prestani! Sada je dosta!”

    Sigurno su vam se dešavale ONE noći kada ne možete da zaspite jer vas guši briga i strah i ono Zašto i Zbog čega? Sigurno ste imali osećaj da vam tona leži na grudima i mislite da će vam srce pući, a odgovora nema… Nekome ovo bude samo prolazni period u životu, a nekome čitav život prođe u tome. Onda kada nemamo odgovor na naše životne borbe, tada ulazimo u lošu životnu fazu, koja nam ništa dobro neće doneti i ako ne nađemo način da sami sebi pomognemo, nećemo valjati nikome.

    Vreme je da pokušamo da iz svega lošeg što nam život servira izvučemo pouku, nađemo neki smisao života i da se vodimo onom starom “Ko zna zašto je to dobro“. Možda smo baš mi dobili zadatak da neku misiju izvedemo do kraja. Za sve što se u životu dešava, postoji razlog, kako za dobre, tako i za loše stvari. I možda u datom trenutku ne shvatamo Zašto baš ja, vremenom, kada se kockice poslože shvatimo da je upravo tako moralo biti i da drugačije ne bi bilo dobro.

    Kažu da Bog nikome ne stavlja teret na leđa veći od onog koji može da iznese. Kad god vam je teško i kad god mislite da ne možete više, kada se nadvije crni oblak nad vašim mislima, pomislite samo da ste upravo tu, na tom mestu, jer imate važan zadatak. Pokušajte da iz svega lošeg, nađete makar mrvicu pozitivnog, biće dovoljno da shvatite da ste stvoreni da činite dobre stvari. Jedino ćete se uz pomoć ovakvog mehanizma izboriti sa nedaćama koje su vas snašle. Ništa ne traje večno…Ni suze, ni smeh, ni tuga, ni bol…Ni život…

    “…pogledacete u nebo i razumecete zasto se sve bas tako desilo. Duboko cete udahnuti novi zivot i hrabrim koracima krenuti dalje i najzad shvatiti da je zivot previse kratak da biste bili nesretni”
    Dj.Balasevic

    STAGE.RS

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Latest Posts