More

  POSLEDNJE OBJAVE

  Tajči u ekskluzivnom intervjuu “LJUBAV POBEĐUJE”

  Jedna od najvećih pop ikona devedesetih godina Tatjana Matejaš Cameron, poznatija kao Tajči, nekada je bila veoma uspešna pevačica, a njena karijera danas se gotovo u potpunosti razlikuje od onoga čime se bavila pre skoro trideset godina.

  Sa svojim najvećim hitom “Hajde da ludujemo” pobedila je na Jugoviziji 1990. u Zadru. Njen nastup, pojava u ružičastoj haljini i pokreti rukama, u kombinaciji sa imidžom Barbike i Merilin Monro, osvojili su ne samo žirije televizijskih centara, već i publiku u dvorani koja ju je pozdravila ogromnim aplauzom nakon izvođenja pobedničke pesme. Odnela je ubedljivu pobedu sa skoro duplo više bodova od drugoplasiranog Borisa Novkovića i time sebi obezbedila učešće na Pesmi Evrovizije 1990. u Zagrebu, na kojoj je završila na sedmom mestu.

  Tajči je gostovala u emisiji “CONNECTION” koja se emituje svake nedelje od 19h na DM SAT TV, autora i voditelja Stevice Nikolića. U ekskluzivnom intervjuu otkrila je detalje svog života, kako je nosila teret velike popularnosti, ali i zašto je na vrhuncu slave odlučila da nestane sa muzičke scene.

  Pogledajte celu emisiju:

  Stage.rs

  Foto:Printscreen/insta/google

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Latest Posts