More

    POSLEDNJE OBJAVE

    BUDI U TRENDU! Proleće/leto 2021!

    Dolazi nam proleće i lepo vreme. Sunce nam izmami osmeh i dobro raspoloženje, ali nekima zadaje i glavobolju – Šta obući, a biti u trendu, biti moderan i unikatan?

    Ovog proleća veliki modni magovi nam donose različite ponude, dezene i materijale. Definitivno ćete se pronaći bar u nekom od ponuđenih stilova!

    Ženstveni trend koji ne prolazi! Kada s prvim danima proleća počne da cveta cveće, a priroda da se budi, uvek nam se vrati omiljeni, neprolazni ženstveni trend – cvetni dezen! Gucci nam ovog proleća nudi cvetne dezene!

    Ove sezone animal print je izuzetno popularan! Košulje, bluze, majice, pantalone, haljine, suknjice i šortsevi – verovatno ne postoji odevni predmet koji se ove sezone neće naći bez animal printa.

    Roberto Cavalli ostaje veran animal printu!

    KARO-DEZEN – Trend koji zauvek traje! Guess predlaže karo dezen

    Prada kaže DA tufnama!

    Dolce&Gabbana kombinacija cveća, animal printa i sjaja!

    Versace predlaže vesele boje i male torbe!

    Svaka sezona ima svoju nezaobilaznu torbu, pa ni ova nije izuzetak od ovog pravila. Međutim, za razliku od prethodnih sezona, najnovija torba nije definisana oblikom. Umesto toga, veličina je ono što je razlikuje od ostalih. Smanjena tako da odgovara samo telefonu i ružu za usne (ako imate sreće), najluđa torba ove sezone takođe je najmanja. Dakle, ako cenite stil nad funkcijom, investirajte u minijaturnu verziju svoje omiljene torbe.

    I za kraj nezaobilazni VOUGE! Sjaj, glamur, maštovitost i boje!

    Ukoliko ne želite da se igrate modnim stilovima i ne volite da eksperimentišete, klasika je uvek u modi!

    Koji je vaš stil?

    Stage.rs

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Latest Posts