More

  POSLEDNJE OBJAVE

  Amadeus bend “Veliki koncert u Tokanovu čast”

  Krajem novembra prošle godine, Amadeus bend izgubio je bubnjara, Bojana Zlatanovića Tokana. Tokan je preminuo usled posledica koronavirusa, a nedavno je iz benda otišao gitarista. Frontmen i pevač muzičkog sastava, Bojan Tasić Džaja otkriva koliko im je važno da sačuvaju uspomenu na Tokana, ali i da imaju želju da se vrate na scenu. 

  -Ne smemo da stanemo ni zbog naše publike, koja nas prati 20 godina, a ni zbog Tokana, koji će živeti kroz nas i naše pesme. – rekao  je Džaja i dodao da su osim bubnjara u bend doveli i novog gitaristu.

  – Naš gitarista Milan, koji je sa nama bio 15 godina, napustio je bend iz nekih svojih razloga. Našeg novog bubnjara Igora Jeremića poznajemo već 10 godina. Teško je nastaviti dalje bez Tokana i Milana, međutim, mi smo profesionalci. Moramo da se vratimo zbog naše publike i naših porodica, i radićemo najbolje što umemo. Sve nam je to teško palo, ali pokušali smo da vanserijsku energiju koju je Tokan imao nadomestimo Igorom, koji se odlično uklopio – rekao je Džaja.

  – Pesma koja će uskoro izaći, je poslednja pesma na kojoj je Tokan svirao. Zato ima i posebnu težinu, a mi veću odgovornost da je završimo najbolje što možemo kaže Džaja na ivici suza.

  – Pored svirki kojima se raduju, pripremamaju i veliki beogradski koncert, koji će biti posvećen Tokanu.

  Stage.rs

  Izvor: Kurir.rs/S.M./Alo

  Foto: Printscreen/insta/google

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Latest Posts