More

  POSLEDNJE OBJAVE

  Milan Marić u filmu zapevao Tomin čuveni hit, a glas mu pozajmljuje ova legenda srpske folk muzike!(Video)

  Aco Pejović deo je filma o Tomi Zdravkoviću, saznaje Kurir. Pevač je pozajmio glas glumcu Milanu Mariću, koji u ovom ostvarenju glumi legendu narodne muzike, i to u scenama u kojima se peva.

  Poznato je da je Pejović neko ko izuzetno ceni rad pokojne muzičke zvezde, da je blizak sa njegovom porodicom, kao i da je obradio neke od njegovih hitova, ali je mnoge iznenadilo kada se u septembru prošle godine pojavio na setu, tokom snimanja kadrova u Domu kulture u Prijepolju. Najpre se nagađalo da je Aco, pošto je u tom trenutku boravio u svom rodnom gradu, samo obišao ekipu filma, ali je on otkrio da učestvuje u projektu. Ipak, tada nije želeo da kaže na koji način.

  – Ako pričamo o narodnoj muzici, odrastao sam na pesmama Tome Zdravkovića i on je ostavio ozbiljan trag u mojoj muzičkoj karijeri. O svojoj ulozi u filmu ne mogu da govorim dok ne bude premijera filma – zagonetno je kazao Pejović tada.

  Kako Kurir saznaje od izvora bliskog produkciji, iako je Milan Malić sjajan glumac, pa je dobio pohvale kako je do detalja skinuo Tomine pokrete, gestikulaciju, način na koji priča, akcenat, ipak, njegove glasovne sposobnosti nisu ni približne pevačevim. Kako to nije retka pojava u glumačkom poslu, producenti su znali da treba da angažuju profesionalnog muzičara, a jedini koji je dolazio u obzir jeste Pejović. Oni smatraju da je folker bio najbolji izbor za ovaj posao jer njegov glas neodoljivo podseća na glas pokojnog boema. Čim je dobio ponudu, Aco ju je bez razmišljanja prihvatio, a kako kaže naš sagovornik, za njega je ovaj angažman velika čast.

  Stage.rs – Izvor Kurir/Alo

  Foto:Printscreen/insta

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Latest Posts