More

    POSLEDNJE OBJAVE

    Nova pesma grupe Kerber “Bestraga sve”(VIDEO)

    Legendarna niška rok-grupa Kerber pripremila je i objavila povodom obeležavanja 40 godina rada i postojanja singl “Bestraga sve”, a za novu pesmu snimljen je i spot. U snimanju spota učesvovali su razni niški umetnici.

    Poznat po hitovima kao što su ”Kad ljubav izda(Svetlana)”, “Ratne igre”, “Mama-tata” i “Bolje da sam druge ljubio”, bend Kerber je nakon duže pauze izbacio novu pesmu. Spot za pesmu “Bestraga sve” prikazan je premijerno na njihovom zvaničnom YouTube kanalu, a sniman je prošle godine na različitim lokacijama.

    Spot je režirao niški glumac Miloš Cvetković, producent je Andrija Kuzmanović, profesor čiji su bivši đaci iz škole ETŠ “Mija Stanimirović” učestvovali na snimanju i tokom montaže, tu je i glumica Petra Nešić iz Akademskog pozorišta, kostimografi Dragana Breza i Dušan Stanković, poznati filmski masker Miroslav Lakobrija, umetnica Teodora Dekovska i drugi.

    Muziku za pesmu kojom je Kerber započeo obeležavanje 40 godina rada radio je Tomislav Nikolić, jedan od članova benda, tekst potpisuje Nikola Čuturilo, a master zvuka poznati Kris Atens iz Sjedinjenih Američkih Država.

    Za sve ljubitelje dobrog zvuka i grupe Kerber, nova pesma “Bestraga sve”

    Stage.rs

    Foto:Ptintscreen/google

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Latest Posts