More

    POSLEDNJE OBJAVE

    Neven iz grupe “In Vivo” – Odbio sam honorar za “JUŽNI VETAR”

    Neven Živančević član popularnog dvojca „In Vivo“, gostovao je u emisiji CONNECTION autora i voditelja Stevice Nikolića, koja se emituje svake nedelje od 19h na DM SAT TV.

    Neven je otkrio da je bio vredan i da je tokom karantina napisao čak 50 pesama.

    Na pitanje voditelja koliko mu je pojavljivanje u filmu „ Južni vetar“ donelo popularnosti, Neven je otkrio da mu je reditelj „Južnog vetra“ Miloš Avramović, dao šansu da se pojavi u jednom ozbiljnom projektu i da je na taj način ispunio svoj san da se pojavi u filmu. Neven dodaje da je je to bio najgledaniji klip koji je okačio na svoj Instagram profil.

    Takodje je otkrio da je za njegovo pojavljivanje u „Južnom vetru“ najzasluzniji Igor „In Vivo“.

    Naime, oni su sa Avramovićem otišli da pregovaraju koju bi muziku za film uradili, ali je Igor na kraju upitao reditelja zašto ne ubaci Nevena u neku scenu, jer super glumi. Nakon par meseci  to se i ostvarilo, dobio je rolu i to ni manje ni više nego sa Bikovićem.

    Na pitanje da li je imao tremu i da li je mislio da će u nekom trenutku zaboraviti text – Neven kaže, da bez obzira što je do sada sa „In Vivom“ snimio preko pedeset spotova i da mu kamera nije strana, ipak imao dozu odgovornosti, jer je ovo do sada nešto potpuno drugačije od onoga što je do sada radio, ali i da mu je Miloš Biković puno pomogao. Otkrio je i to da je Biković mislio da je glumac i udelio mu kompliment, a za kraj dodao da je ovo bilo  fenomenalno iskustvo za koje je odbio honorar.

    Stage.rs

    Foto: Printscreen

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Latest Posts