More

    POSLEDNJE OBJAVE

    INDIRA LEVAK – Svaki poklonjen osmeh ništa vas ne košta!

    Neverovatna pozitivna energija, prepoznatljiv osmeh i šarm, samo su neke od osobina koje krase Indiru Levak. Uz njene hitove pleše čitav Balkan, a ona je u razgovoru za Stage portal otkrila recept za osmeh…

    Ne možemo da ne pomenemo tvoju neverovatnu energiju, koliko “Indira” gura tu priču ili mozeš sama?

    – Energiju ne možete glumiti, to sam ja. Upravo ta energija me gura, potiče i inspiriše u životu. Ne da mi da posustanem, takva sam privatno i poslovno. U životu sam se okružila ljudima koji su istih pogleda na svet, koji šire sreću i ne unose mi nemir. Sve ostalo mogu filtrirati, od raznih vesti do komentara. Zato i jesam uvek nasmejana i zadovoljna, jer živim život kakav sam sama uredila.

    Koliko je teško opstati u ovom haosu koji vlada estradnim nebom?

    -Teško je, ali treba se sa nečim zaokupiti, širiti svoje interese. Ja sam odavno naučila da se ‘sva jaja ne drže u istoj košari’.  Trenutno sam energiju usmerila u svoj drugi posao, kreiram i proizvodim nameštaj, pišem tekstove, a kad sam kod kuće kuvam neke nove recepte, spremam, igram se s kućnim ljubimcima. Imam tri mačke koje su mi genijalno društvo u ovim danima kad se ređe viđam s dragim ljudima i kada nema nastupa. Imam puno planova za ‘sutra’ i to me drži u nekom iščekivanju, priželjkivanju! Svaki dan se budim zahvalna na svemu što imam, na zdravlju. Kada smo zdravi sve je moguće.

    Sa ove pozicije, kada se osvrneš, šta bi menjala u svom životu da mozeš?

    -Ništa ne bih menjala. Sve me je to oblikovalo u osobu koja sam danas. Možda bih se manje živcirala zbog nebitnih stvari, ali i to je trebalo biti tako da danas znam šta hoću i šta neću. Sada je sve baš kako treba biti, uživam u životu i okružila sam se ljudima koji imaju iste poglede na svet i sa kojima se smejem. To sve ne možeš znati s dvadeset godina, a sve što sam prošla do danas je velika škola života.

    Da li je bilo momenata kada si poželela da se ne baviš ovim poslom?

    -Muzika mi je uvek bila i ostaće na prvom mestu, ali moj preduzetnički duh uvek traži više. Enterijeri su me oduvek oduševljavali pa sam odlučila svoju viziju nameštaja realizovati. Krenulo je sve tako što sam htela urediti naš dom i tačno sam znala što želim, a suprug je rekao da nacrtam i da ćemo to napraviti u našoj proizvodnji gde su se već proizvodile naše sprave za vežbanje Koloseum. Kada sam videla gvožđe, inox, drvo, kamen – ideje su samo navirale. Moj nameštaj je ravnih linija, volim minimalizam, moderan dizajn. Pogledajte na mojoj stranici ‘Indira Levak Dizajn’ šta sve radim i sigurna sam da ćete se zaljubiti u neke komade. Kada mene angažujete, ja vam napravim kompletno idejno rešenje i nameštaj po meri! I još vam pevam na dan isporuke! Za mene ne postoje ograničenja i verujem da čovek može raditi u životu nekoliko stvari jednako uspešno.

    Kada se nadjes na raskršću, kako biraš put, srcem ili razumom?

    -Razumom, ja sam vrlo realna osoba, jasno vidim sve prednosti i mane. Dok sam bila mlađa često sam to potiskivala iz raznih razloga, ali uvek je to bilo na uštrb mene. Sada dobro znam šta neću i jasno to kažem.

    Koliko često zaplačeš, šta te rastužuje, a šta uveseljava?

    -Volim se smejati, a osmeh je zarazan, verujte mi! Pored mene niko ne može biti loše volje!  Retko plačem, a posebno sam osetljiva na nepravdu, tuđu patnju… Majka priroda nam je pokazala zube i stavila nas je na svoje mesto. Nakon niza potresa u Hrvatskoj rastužila me pomisao da nismo sigurni u svom domu, našem utočištu, ali ja sam optimista, dignem glavu i razmišljam o svemu dobrome i tako se izvučem iz nekih tužnih misli.

    Čime se resetuješ?

    Moj recept je redovno vežbanje. Nije bez razloga izreka “u zdravom telu zdrav duh”. Vežbanjem se oslobađate svega negativnog što pokupite kroz dan i to je dokazano.

    Kakvi su planovi, kada da očekujemo nove pesme?

    -Nema stajanja, već drugi dan nakon što smo snimili moj aktualni singl ‘Čudo’, Branimir Mihaljević i ja bili smo u studiju i radili na pjesmama za moj drugi samostalni album koji uskoro izlazi, a ima težak zadatak nadmašiti ‘Valkiru’, album koji je publika iz cele regije odlično prihvatila. Postavili smo visoko lestvicu, ali tako je zanimljivije.

    Savet za osmeh?

    -Svaki poklonjen osmeh ništa vas ne košta, a možete nekome ulepšati dan. Zato nemojte kroz život hodati namrgođeni, smejte se dragi moji!

    Stage.rs

    Foto: Printscreen/insta

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Latest Posts